Beşiktaş ikincilik bahtını kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Muhteşem Lig’in 38. haftasında alanında Beşiktaş alanında Konyaspor’u konuk etti.

Vodafone Park’ta oynanan gayret 3-3’lük eşitlikle tamamlandı. Müsabakada Beşiktaş’ın gollerini; 6’da Gedson, 41’de Muleka ve 62’de Tayfur Bingöl attı. Konyaspor’un sayıları 45+2’de Oğulcan, 47’de Becerikli Emreli ile 51’de Pozuelo’dan geldi.

GÜNEŞ’TEN 2 DEĞİŞİKLİK

Şenol Güneş, Konyaspor karşısında son oynadıkları Kasımpaşa karşılaşmasının 11’ine nazaran 2 değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Necip Uysal ve Arthur Masuaku’nun yerine Omar Colley ve Umut Meraş’a baht verdi. Kartal, Konyaspor’a karşı şu 11 ile alana çıktı:
“Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Welinton De Souza, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar”

ATIBA İÇİN VEDA MERASİMİ DÜZENLENDİ

Beşiktaş, 10 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen ve kontratı dönem sonunda bitecek Atiba Hutchinson’a veda merasimi düzenledi.

Siyah-beyazlı futbolcular alana ardında Atiba’nın forma numarası 13’ün yer aldığı ve İngilizce “Teşekkürler Atiba” yazan tişörtlerle çıkarken, orta saha yuvarlağına “Ayrılıklar da sevdaya dahil” yazılı bir pankart açıldı.

Takım arkadaşlarından sonra anonsla alana çıkan deneyimli futbolcuyu, Beşiktaş taraftarlarının yanı sıra ısınmaya devam siyah-beyazlı ve Konyasporlu oyuncular da alkışladı.

Beşiktaş Kulübü Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Atiba’ya çiçek ve plaket verirken, kapalı tribünde yer alan taraftarlar, tribünlere çağırdığı Atiba’ya çiçek ve konfeti atarak veda etti.

Bu sonucun akabinde Beşiktaş ikincilik talihini kaybetti. Siyah-Beyazlılar, dönemi 78 puanla 3. sırada tamamladı. Konyaspor ise 51 puanla ligi 8. sırada bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş ikincilik bahtını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler, Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberyuvasi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin