Burak Yılmaz futbolu bıraktığını duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burak Yılmaz, futbolu bıraktığını açıkladı.

Burak Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında şu sözleri kullandı:

“Bugün bu basın toplantısını neden yapıyoruz? Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti. Ben de isterdim o denli veda etmeyi lakin kısmet olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu mesleğime yakışmaz diye düşündüm. Her vakit birebir bağlantıdan yanayım. Bugün mesleğimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum.”

“Dört tane büyük çınar kulübümüze teşekkür ediyorum”

“Çok memnunum, çok gururluyum. Bu türlü bir meslek, bu türlü bir futbol yaşantısı her genç kardeşimizin hayalidir diye düşünüyorum. Allah’ıma şükrediyorum ki bana bu hayalleri nasip etti. Çok söylemek istediğim şey var. 7 yaşında Antalyaspor’un altyapısında içeri girdim. Antalyaspor’a çok teşekkür ediyorum, beni eğittiler, geliştirdiler Türk futboluna sundular. Her gencimizin hayalidir. 4 büyük kulübümüzde oynamak. Bana bu nasip oldu. 4 tane büyük çınar kulübümüze teşekkür ediyorum. Hepsinde birebir muvaffakiyetleri yakalayamasam da bana güvenip, bana kapılarını açmaları benim için çok pahalı. Hepsini farklı başka kalbimde yeri vardır.”

“Galatasaray kalbimin en farklı yerinde olacaktır”

Galatasaray’ın beni Avrupa çapında futbolcu yapması, ne benim Beşiktaşlılığımı değiştirir ne de Galatasaray’da yaşadıklarımı unutturur. Galatasaray’da yaşadıklarım, kalbimin en farklı yerinde olacaktır.

“Fenerbahçe’de bir kere daha forma giyip gol atmak isterdim”

“Fenerbahçe’de yine forma bahtı bulmak isterdim zira içimde uktedir. Her yerde bu kadar muvaffakiyet yakalamış birisinin en azından bir tane at be kardeşim’ derdim. Fenerbahçe’de yine forma giymek isterdim, çok da yakındım ancak olmadı. Fenerbahçe’nin de benim şu anki mesleğimde çok büyük tesiri vardır. Fenerbahçe’de çok acı çektiğim için burada olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe’de bir sefer daha forma giyip gol atmak isterdim.”



Şenol Hoca’nın yanından geldim buraya”

“Şenol Hoca’nın yanından geldim buraya. Hocamın da bizimle alakalı kanısı vardır ancak şu an bunu bana deklare etmedi. Kesinlikle benimle alakalı fikri vardır, biz birlikte oluruz olmayız… Hocayla bağlantımızda en ufak bozulma olmaz. Ben tekrar onu çok seviyorum. Onun için memnun olurum, dua ederim. Şenol Hoca’nın aklında benimle ilgili kesinlikle bir niyet vardır lakin yoksa da hiç kıymetli değil. O benim başımın tacıdır.”

“Birinci önceliğim bana yakışacak bir proje olması”

“22 yıllık deneyimim var. Lakin bir bu kadara daha gereksinimim var tahminen. Kesinlikle bilmediğim çok şey var. Yardımcı hocalıkla mı başlarım, bir yeri almakla mı başlarım… Benim derdim nitekim çabucak bir yerden başlamak değil. Daima bir konuşuyoruz. Şayet nitekim bir proje olursa ben orada başlamak isterim. Bir proje olmazsa başlamayacağım. Türk futbolu için ne gerekiyorsa, elimden ne gerekiyorsa gecemi gündüzüme katıp çalışacağıma, burada kelam veriyorum. Zati benim çalışkan bir insan olduğumu biliyorsunuz. Birinci önceliğim bana yakışacak bir proje olması. Muhakkak alanda olmak istiyorum.” 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burak Yılmaz futbolu bıraktığını duyurdu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler, Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberyuvasi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin