CHP kaynıyor! Peş peşe açıklamalar! Kılıçdaroğlu’na istifa daveti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve 28. Periyot Milletvekili seçiminin tamamlanmasının akabinde seçim sonuçlarını pahalandırmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İdare Şurası’nı (MYK) topladı. Yaklaşık 4,5 saat süren toplantının ardından tüm MYK üyeleri istifasını kelamlı olarak sundu. Kılıçdaroğlu MYK üyelerinin istifalarını kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve yeni yol haritası belirlendi.

“GAZ ALMA OPERASYONU BU”

Bolu Belediye Lideri Tanju Özcan, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu’na kurultay çağrısında bulundu.

Özcan “CHP MYK nın istifası yetmez!!! Gaz alma operasyonu bu. Derhal, hem de hiç vakit kaybı olmaksızın harikulâde KURULTAY Sn Genel Liderin daveti ile toplanmalı…çünkü hesap soracak en üst heyet Kurultaydır” dedi.

“İSTİFA EDİNİZ”

CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sonuçlarılya ilgili açıklamalarının akabinde Özcan, “Ben mi yanlış anladım? Sn Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin üzere muhalefeti organize ettin,kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenlerde bağrına taş basıp destekledi! Lakin kâfi..Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin,13 yıldır umut verdiniz…bizi bu adama mahkum ettiniz.Lütfen şu koltuk sevdalısı,gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın,onurunuzla,gururunuzla İSTİFA ediniz!! Kazananlara bırakın.” demişti.

CHP MEDYASI DA İSYAN ETTİ

Kılıçdaroğlu bu atağıyla koltuğunu bırakmayacağını açık açık ortaya koyarken yaşananlar CHP medyasını da isyan ettirdi.

“BEN ARTIK ARDINIZDAN GİTMEM”

Gazeteci Fatih Portakal yaptığı açıklamada “Faturayı MYK’ya kesiyorsunuz. Sizin o koltuğu terk etmeniz gerekiyor. Ben ardınızdan artık gitmem” tabirleriyle Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

İSMAİL SAYMAZ: KOLTUĞU BIRAKMAYACAK

Gelişme sonrası CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, “Kılıçdaroğlu’nun CHP liderliğinden ayrılmayacağı anlaşılmış oldu” yorumunu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP kaynıyor! Peş peşe açıklamalar! Kılıçdaroğlu’na istifa daveti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler, Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberyuvasi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin