“6-8 Ekim olayları”nın azmettiricisi terör hatasından tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’a selam gönderen İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da müsaade almadan yaptığı mitingde reaksiyonla karşılaştı. Berbat provokasyonu fırsata çeviren İmamoğlu ve grubu, toplumsal medyadan tehdit kampanyasına girişti.
Ülkenin gündemine dair tek kelam söylemeyen kimi ünlüler, bahis İmamoğlu mağduriyeti olunca piyasaya çıktı.
Bunlarla da yetinme kitle gerçekleri görüp ses çıkarmayanları da tehdit etmekten geri kalmadı.
En son Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı adayı olduğu için tacizle suçlayan CHP’li avukat Feyza Altun, bu defa de İmamoğlu’na takviye vermeyen ünlüleri gaye tahtasına koydu.
“HESAP SORACAĞIZ”
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altun, şu sözleri kullandı:
Bugün konuşmayan susan o ünlüler korkaklığınızı unutmayacağız. Sonra palavradan sevinmeyin. Tek tek gelip “o gün neredeydiniz” diye hesap soracağız!