Okan Buruk, dünya yıldızını birinci kere duyurdu! Toplumsal medya yıkıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, Leicester City ile mukavelesi sona eren Belçikalı futbolcu Youri Tielemans ismini birinci defa duyurdu.

Buruk’un açıklamaları şöyle:

”Tielemans’a da Come to Galatasaray şeyine başlayalım. Doğal ki değerli oyuncular, takımınızda görmek isteyeceğiniz oyuncular fakat kolay değil. Hür kalmaış bir oyuncunun, birinci şeyi Premier Lig’de kalmak oluyor. O biçim oyuncuların. Bilemiyorsunuz bazen ne fırsat gelecek. Şu anda Galatasaray’ın büyük avantajı Icardi’nin, Mertens’in, Mata’nın… Bu kadar değerli oyuncuların gelmesi.”

 

Buruk’un daveti sonrası 200 bine yakın yorum!

Okan Buruk’un Youri Tielamans için “Come To Galatasaray” daveti sonrası Belçikalı oyuncunun son paylaşımındaki yorum sayısı 100 bini geçti.

Piyasa pahası 30 milyon euro!

1.76 uzunluğundaki Tielemans, bu dönem 37 maçta 4 gol ve 2 asist üretti. Tielemans, Leicester takımına 195 maçta 28 gol, 26 asistlik katkı sağladı. Daha evvel Monaco ve Anderlecht formaları da giyen Tielemans’ın mesleğinde ise 445 maçta 69 gol ve 60 asisti bulunuyor.

Youri Tielemans’ın yeni piyasa pahası ise 30 milyon euro…

Tielemans, öte yandan Belçika Ulusal Ekibi’nde 58 maçta forma giydi ve ulusal grubunun değişilmez isimlerinden biri oldu.



0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okan Buruk, dünya yıldızını birinci kere duyurdu! Toplumsal medya yıkıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler, Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberyuvasi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin